Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-08@12:14:47 GMT

نماينده دولت معرفي شده است؟

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۵۶۳۵۰

خبرگزاری آریا- به گفته حدادی، دستیار رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، در سال گذشته کارگروهی بر اساس مصوبه شورای عالی بورس متشکل از نماینده حقیقی از شورای عالی بورس، وزارت اقتصاد و کانون شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی برای تعیبن نماینده جهت حضور در مجامع شرکت‌های سرمایه‌پذیر سهام عدالت تشکیل شده است.
به گزارش خبرگزاری آریا، پیمان حدادی، دستیار رییس سازمان بورس و اوراق بهادار   گفت: با توجه به مصوبه شورای عالی بورس، کارگروهی متشکل از اعضای حقیقی شورای عالی بورس، نماینده وزارت اقتصاد و کانون شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت تشکیل شده است که وظیفه این کارگروه، تعیین نماینده برای حضور در مجامع شرکت‌های سرمایه‌پذیر (36 شرکت بورسی و فرابورسی) جهت اعمال رای به نمایندگی از سهامداران در روش مدیریتی غیرمستقیم یا نمایندگی 31 شرکت سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: افراد این کارگروه، اسفندماه سال گذشته مشخص شدند و سازمان بورس و اوراق بهادار نیز، پیگیری‌های لازم را از کانون شرکت‌های سرمایه‌گذاری انجام داده است و با توجه به فرا رسیدن فصل مجامع، این کارگروه در یک یا دو روز آینده تشکیل جلسه خواهد داد و نمایندگان خود را برای حضور در مجامع 36 شرکت سرمایه‌پذیر اعلام خواهند کرد که این شخص به نمایندگی از تمام سهامداران روش غیرمستقیم سهام عدالت حضور پیدا می‌کند و مشمولانی که روش مدیریتی مستقیم را انتخاب کرده‌اند، شخصا می‌توانند در مجامع شرکت کنند.
لازم به ذکر است که هفته گذشته نیز، حدادی، دستیار رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، از ادامه توقف نماد شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی تا زمان اصلاح آیین نامه اجرایی آزادسازی سهام عدالت و تشکیل کارگروهی برای بررسی این موضوع خبر داد.
 به گفته حدادی، اصلاح آیین نامه اجرایی آزادسازی سهام عدالت در جلسات شورای عالی بورس مطرح شده است که در سال گذشته کارگروهی ذیل شورای عالی بورس متشکل از تمام نهادها و سازمان‌های مرتبط، کار بررسی و اصلاح آیین نامه را در دستور کار قرار داده‌اند.
 حدود 49 میلیون نفر دارنده سهام عدالت هستند که از این تعداد، 19 میلیون نفر روش مدیریتی مستقیم و 30 میلیون نفر، روش مدیریتی غیرمستقیم را انتخاب کرده‌اند. مشمولان، تا پایان تیرماه سال 1399 فرصت داشتند، نحوه مدیریت سهام عدالت خود را انتخاب کنند و با گذشت این تاریخ، دیگر امکان تغییر روش مدیریت وجود ندارد. پس از گذشت زمان اعلامی، هر شخصی که به سامانه سهام عدالت مراجعه نکرده بود، به صورت خودکار سهام آنها به شرکت ‌های سهام عدالت استانی منتقل می‌شد.
برای آزادسازی سهام عدالت، دو روش مدیریت مستقیم و غیرمستقیم وجود دارد. تفاوت میان مدیریت مستقیم و غیرمستقیم سهام عدالت در این است که سهامدار در روش مدیریت مستقیم سهام عدالت، دسترسی مستقیم و کامل به مدیریت، خرید و فروش و نگهداری سهام خود دارد. اما در مدیریت غیرمستقیم، از طریق شرکت‌‌های سرمایه‌‌گذاری استانی سهام عدالت مالکیت را در دست دارد، اما مدیریت را به این نهادها واگذار می‌‌کند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: نماینده دولت سازمان بورس و اوراق بهادار شرکت های سرمایه گذاری سرمایه گذاری استانی سرمایه گذاری شورای عالی بورس روش مدیریتی روش مدیریت سهام عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۵۶۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد

به گزارش خبرگزاری مهر، ابراهیم بازیان سرپرست سازمان خصوصی سازی، گفت: در راستای اجرای تبصره ۳ ماده ۲۰ قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی، سهام ترجیحی باید به کارگران، مستخدمان و مدیران شرکت‌هایی که در لیست واگذاری قرار می‌گیرند، تخصیص پیدا کند.

وی افزود: تعداد ۵ میلیارد و ۲۲۱ میلیون سهم متعلق به ۶۴ هزار و ۱۶۱ نفر در ۱۵۴ شرکت که در سال‌های قبل واگذار شده بود، از وثیقه آزاد و به نام کارگران منتقل شد

واگذاری ۳۰۵ میلیارد سهام از ابتدای دولت سیزدهم

سرپرست سازمان خصوصی سازی گفت: با توجه به سیاست‌های کلی اصل ۴۴ مبنی بر گسترش مالکیت در سطح عموم مردم به منظور تأمین عدالت اجتماعی، تشویق اقشار مردم به پس‌انداز و سرمایه گذاری و بهبود درآمد خانوار، از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون تعداد ۳۰۵ میلیون و ۸۹۴ هزار سهم دولت در ۱۰ شرکت مشمول واگذاری به ۳ هزار و ۸ نفر از کارکنان و کارگران شاغل و بازنشسته به عنوان سهام ترجیحی واگذار شده است.

بازیان افزود: در همین زمینه، مطابق مقررات واگذاری سهام ترجیحی به صورت صد در صد اقساط به مدت ۱۰ سال صورت می‌گیرد و بهای سهام واگذار شده از محل سود سهام مورد واگذاری پرداخت می‌شود.

ارائه تخفیف قیمتی در واگذاری سهام ترجیحی به کارگران

وی در ادامه اشاره کرد: دولت در نظر دارد با هدف حمایت از کارگران، قیمت سهام ترجیحی شرکت‌های قابل واگذاری را با اعمال تخفیف به آنان واگذار کند. کلیات این پیشنهاد به تصویب هیئت واگذاری رسیده و پس از تصویب جزئیات و طی مراحل قانونی، در واگذاری سهام ترجیحی مبنای عمل قرار خواهد گرفت.

سرپرست سازمان خصوصی سازی در پایان گفت: به موجب تصمیم دیگر هیأت واگذاری، سهام ترجیحی مستقل از سهام بلوکی به کارکنان واگذار خواهد شد و بر این اساس کارکنان شرکت مشمول واگذاری، صرف نظر از فروش یا عدم فروش سهام بلوکی، قبل از خرید سهام توسط بخش خصوصی، سهامدار شرکت محل اشتغال خود خواهند شد.

‌ کد خبر 6097419

دیگر خبرها

  • ده فراخوان جذب سرمایه‌گذاری در جشنواره شیخ بهایی اعلام می‌شود
  • شرکت مشاور سرمایه گذاری ترنج چقدر زیان ساخت؟
  • جزییات و زمان دقیق واریز مرحله سوم سود سهام‌ عدالت
  • خط و نشان برای شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را نمی‌دهند | سود مرحله سوم چه زمانی واریز می شود؟
  • ۵ میلیارد سهم به نام کارگران شد
  • شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را واریز نکنند منتظر برخورد سازمان بورس باشند
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث، رایگان است
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد