Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- تعداد مشاغل ایجاد شده توسط بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام در استان مرکزی تا پایان امسال به 8 هزار شغل می‌رسد.
به گزارش خبرگزاری آریا، معاون توسعه اشتغال اجتماع‌محور بنیاد برکت درباره فعالیت‌های این بنیاد در استان مرکزی توضیح داد: تا پایان سال جاری تعداد طرح‌های اشتغال‌زایی اجتماع‌محور بنیاد در استان مرکزی به بیش از 2 هزار و 600 طرح می‌رسد که ایجاد فرصت‌های شغلی برای 8 هزار نفر را به دنبال خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مرتضی نیازی افزود: بنیاد برکت راه‌اندازی یک‌هزار و 370 طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور را تا پایان سال جاری در مناطق روستایی و محروم استان مرکزی در دستور کار دارد که از این تعداد، تا به امروز 500 طرح به بهره‌برداری رسیده است.
وی درباره اقدامات اشتغال‌زایی بنیاد برکت در استان مرکزی در سال‌های گذشته نیز گفت: در سال‌های 98 و 99 به ترتیب 259 و یک‌هزار طرح اشتغال‌زایی در مناطق محروم به بهره‌برداری رسیده که با یک‌هزار و 370 طرح در دست اقدام امسال، در مجموع به 2 هزار و 600 طرح می‌رسد.
نیازی افزود: راه‌اندازی این طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور باعث ایجاد 8 هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم در حوزه مشاغل خرد و خانگی در استان مرکزی می‌شود.
به گفته معاون توسعه اشتغال‌ اجتماع‌محور بنیاد برکت، 8 مجری و تسهیل‌گر این بنیاد در مناطق محروم و روستایی استان مرکزی اقدام به شناسایی، اهلیت‌سنجی و معرفی متقاضیان اشتغال می‌کنند.
وی خاطرنشان کرد: 90 روستا و پنج شهرستان خمین، زرندیه، اراک، ساوه و محلات در استان مرکزی تحت پوشش فعالیت‌ها و اقدامات اشتغال‌زایی بنیاد برکت قرار دارند.
نیازی با تاکید بر تمرکز بر حوزه پوشاک در مشاغل ایجادشده برای امسال گفت: با توجه به این موضوع که بیشترین واحدهای تولید پوشاک در مرکز کشور قرار دارند و امکان توزیع محصولات به نقاط دیگر فراهم است، عمده مشاغل ایجاد شده در استان مرکزی به این حوزه اختصاص دارد.
معاون توسعه اشتغال اجتماع‌محور بنیاد برکت یادآور شد: علاوه بر حوزه پوشاک، در سال‌های گذشته مشاغل دیگری در رسته‌های کشاورزی، پرورش محصولات گلخانه‌ای و خدمات  در مناطق محروم استان ایجاد شده است.
وی تاکید کرد: بنیاد برکت بر اساس منویات رهبر معظم انقلاب و سیاست‌های ابلاغی از سوی ستاد اجرایی فرمان امام، ایجاد فرصت‌های شغلی در مناطق محروم را با هدف محرومیت‌زدایی، توانمندسازی اقتصادی و برقراری عدالت اجتماعی در این مناطق به عنوان اولویت اصلی در راس برنامه‌ها و فعالیت‌های خود قرار داده است.
نیازی در پایان اظهار داشت: بنیاد برکت تا به امروز 135 هزار طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور را با حجم کل‌ سرمایه‌گذاری 135 هزار میلیارد ریال و با ظرفیت اشتغال برای 405 هزار نفر در مناطق محروم و کم‌تر توسعه یافته کشور راه‌اندازی کرده است.
گفتنی است، بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام 4 هزار و 103 طرح در حوزه‌های توانمندسازی اقتصادی، زیربنایی، فرهنگی، سلامت و سایر خدمات را با حجم سرمایه‌گذاری 4 هزار و 286 میلیارد ریالی در مناطق محروم و کم‌برخوردار استان مرکزی به بهره‌برداری رسانده یا در دست اقدام دارد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: برکت پایتخت صنعتی ایران اشتغال زایی اجتماع محور اجتماع محور بنیاد طرح اشتغال زایی استان مرکزی مناطق محروم بنیاد برکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۴۰۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اظهارات رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمان در مورد بورسیه صنعتی دانشجویان

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمان از اجرای طرح «بورسیه صنعتی» با توجه به نیاز صنایع در استان کرمان خبر داد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، مصطفی جعفری‌کرمانی‌پور رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمان در سومین جلسه کنسرسیوم مهارت و اشتغال استان در محل اتاق بازرگانی کرمان گفت: با توجه به نیاز صنایع در استان کرمان طرح «بورسیه صنعتی» را اجرا می‌شود تا دانشجویان در رشته‌های مورد نیاز تحصیل کنند و بعد از فارغ‌التحصیلی هم جذب صنایع شوند. 

وی افزود: نخستین کنسرسیوم مهارت‌آموزی و اشتغال کشور را حدود هفت ماه قبل در کرمان راه‌اندازی شد.

 او اظهار داشت:کرمان در این زمینه پیشرو است و در نخستین جلسه کنسرسیوم تفاهمنامه با ۱۹ شرکت به امضا رسید که شامل تامین اشتغال دانش‌آموختگان و نیروی انسانی برابر با ۹ هزار و ۵۰۰ نفر می‌شود.

جعفری در ادامه از انعقاد ۲۵ تفاهمنامه جدید با صنایع در قالب سومین جلسه کنسرسیوم مهارت‌آموزی و اشتغال خبر داد و اعلام کرد: این دانشگاه در تلاش است از ظرفیت صنایع برای مهارت‌آموزی استفاده کند.


رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمان از اجرای طرح «بورسیه صنعتی» به‌عنوان یکی از روش‌ها برای موفقیت بیشتر کنسرسیوم مهارت‌آموزی و اشتغال نام برد.

دیگر خبرها

  • اظهارات رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمان در مورد بورسیه صنعتی دانشجویان
  • ‌تلاش برای راه‌اندازی شهرک‌های صنعتی جدید در مناطق تقاضا محور استان فارس
  • سرمایه‌گذاری‌های بزرگ صنعتی در منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد
  • راه‌اندازی هنرستان‌های مهارتی در جوار دانشگاه آزاد اسلامی همدان
  • راه اندازی بزرگ‌ترین هنرستان جوار صنعت کشور در مرکزی
  • افزایش ۱۵۸ درصدی میانگین قیمت یک متر خانه در تهران/ گران‌ترین و ارزان‌ترین خانه‌ها در کدام مناطق پایتخت معامله می‌شود؟
  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری
  • مصوبه تعیین نماینده ویژه رئیس‌جمهوری در مناطق آزاد اصلاح شد
  • واحد کشتارگاه صنعتی در فسا بار دیگر آغاز به کار کرد/ اشتغال ۱۰۰ کارگر