Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-05-09@16:24:06 GMT

ایجاد ۱۷هزار شغل در استان گلستان تا پایان سال

تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۵۱۴۷۹

ایجاد ۱۷هزار شغل در استان گلستان تا پایان سال

به گزارش حوزه خبرنگاران افتخاری خبرگزاری تقریب،معاون توسعه اشتغال اجتماع‌محور بنیاد برکت از راه‌اندازی 2 هزار و 600 طرح اشتغال‌زایی در گلستان تا پایان سال جاری خبر داد و گفت: راه‌اندازی این تعداد اشتغال‌زایی اجتماع‌محور در مناطق محروم و روستایی استان گلستان ایجاد 7 هزار و 800 شغل را برای ساکنان این مناطق به دنبال خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مرتضی نیازی افزود: از تعداد 2 هزار و 600 طرح اشتغال‌زایی پیش‌بینی شده برای امسال، تاکنون یک‌هزار و 730 طرح راه‌اندازی شده یا در مرحله اخذ تسهیلات قرار دارد.

وی درباره اقدامات بنیاد برکت در استان گلستان تا پایان سال گذشته خاطرنشان کرد: 3 هزار و 38 طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور تا پایان سال 99 در مناطق محروم و کم‌برخوردار استان به بهره‌برداری رسیده که باعث ایجاد فرصت‌های کسب و کار برای بیش از 9 هزار و 100 نفر شده است.

به گفته معاون توسعه اشتغال اجتماع‌محور بنیاد برکت، 19 شهرستان و 211 روستای استان گلستان تحت پوشش فعالیت‌های اشتغال‌زایی این بنیاد قرار دارند. 

نیازی از فعالیت 20 مجری و تسهیل‌گر بنیاد برکت در استان گلستان خبر داد و افزود: تا به امروز در مجموع 3 هزار و 362 طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور در مناطق روستایی و محروم استان به بهره‌برداری رسیده که راه‌اندازی بیش از 10 هزار شغل را در پی داشته است. در مجموع، مشاغل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام در استان گلستان تا پایان امسال به 17 هزار شغل می‌رسد.

وی در تشریح رسته‌های شغلی ایجاد شده در گلستان توضیح داد: پرورش دام سبک، خدمات فنی عمومی، دام سنگین، تولیدی پوشاک و پرورش مرغ و ماهی بیشترین سهم را از مشاغل ایجاد شده در استان به خود اختصاص می‌دهند.

معاون توسعه اشتغال اجتماع‌محور بنیاد برکت از راه‌اندازی 70 هزار طرح اشتغال‌زایی تا پایان امسال خبر داد و بیان کرد: این تعداد طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور جدید منجر به ایجاد 210 هزار فرصت شغلی در مناطق محروم و روستایی کشور خواهد شد.

به گفته نیازی، بنیاد برکت تا به امروز 125 هزار طرح اجتماع‌محور با سرمایه‌گذاری 120 هزار میلیارد ریال را در مناطق محروم راه‌اندازی کرده که اشتغال‌زایی برای 375 هزار نفر را به دنبال داشته است.

وی خاطرنشان کرد: 8 هزار روستا و 440 شهر در سراسر کشور تحت پوشش فعالیت‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت قرار دارند.

گفتنی است، بنیاد برکت ۳ هزار و 353 طرح در حوزه‌های توانمندسازی اقتصادی، امور زیربنایی، فرهنگی، سلامت و سایر خدمات را با حجم کل سرمایه‌گذاری 6 هزار و 850 میلیارد ریال در مناطق محروم و کم‌برخوردار استان گلستان به بهره‌برداری رسانده یا در دست اقدام دارد.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: اشتغال زایی اجتماع محور مناطق محروم طرح اشتغال زایی گلستان تا پایان استان گلستان تا پایان سال بنیاد برکت راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۵۱۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد اشتغال پایدار در گرو فراگیری آموزش های مهارتی است

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمود زاده شامگاه چهارشنبه در همایش گرامیداشت روز معلم در استان مرکزی اظهار کرد: نقش معلمان در هدایت آینده سازان جامعه بی بدیل و غیرقابل انکار است که باید این رشادت‌ها و بردباری‌ها را ارج نهیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: توجه به هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و رشته‌های مهارتی به عنوان یکی از رویکردهای محوری دولت سیزدهم مطرح است و در این راستا اقداماتی صورت گرفته و در حال انجام است.

وی با اشاره به منویات و تأکیدات جدی مقام معظم رهبری در خصوص توجه معلمان به آموزش‌های مهارتی گفت: بنا بر فرمایشات ایشان، مدارس با ارائه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، زمینه اشتغال صحیح جوانان را فراهم می‌کنند که این مهم باید مورد توجه ویژه جامعه فرهنگی باشد.

معاون وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: باید دالان کنکور را به دالان اشتغال تبدیل کنیم و به طور حتم دانش آموزان در محیط مدرسه با یادگیری مهارت می‌توانند در آینده نقش بسیار موثرتری ایفا کنند چرا که اشتغال پایدار در گرو فراگیری آموزش‌های مهارتی است و در این راستا معلمان نقش کلیدی دارند.

معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه سازمان‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش گفت: نیروی انسانی که بزرگترین سرمایه کشور در بیانیه گام دوم انقلاب است در دامن معلمان، آموزش و پرورش را فراگرفتند.

وی افزود: معماری، طراحی و مهندسی آینده کشور در درون مدرسه و کلاس درس محقق می‌شود از این رو منزلت و معیشت و مرجعیت معلم باید همواره مورد توجه باشد.

وی با اشاره به اینکه مهندسی کیفیت در راستای نقشه راه و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش دنبال می‌شود، گفت: در عصر کنونی، دانش آموزان مورد حمله ناجوانمردانه دشمن در فضاهای رسانه‌ای و مجازی قرار دارند و دشمن علاقه دارد با شبهه افکنی‌ها و هویت سازی‌های دروغین ذهن دانش آموزان را منحرف سازد بنابراین باید در جهت مهندسی کیفیت آموزش و پرورش گام برداشته شود.

محمودزاده گفت: وزارت آموزش و پرورش در راستای کیفیت بخشی به مسائل آموزشی، پرورشی و تربیتی در کلان کشور تمام ظرفیت‌ها را به کار گرفته است و به تبع آن در برخی استان‌ها از جمله اصفهان، هرمزگان و استان مرکزی، هنرستان‌های جوار صنعت ایجاد شده که این مهم باید در سایر استان‌ها به عنوان الگو مورد توجه ویژه باشد.

وی ضمن تقدیر از زحمات جامعه فرهنگی استان مرکزی و تبریک روز معلم گفت: امید است معلمان با آموزش و پرورش صحیح در مدارس، آینده سازانی در تراز انقلاب اسلامی تحویل جامعه دهند.

کد خبر 6101017

دیگر خبرها

  • صدور بیش از ۷۳۰۰ مجوز مشاغل خانگی در استان تهران
  • لرستان قطب کشاورزی است/ ظرفیت سردخانه‌ها افزایش یابد
  • ایجاد ۴۷ هزار شغل مستقیم با راه‌اندازی منطقه آزاد اینچه برون
  • ایجاد اشتغال پایدار در گرو فراگیری آموزش های مهارتی است
  • درمان اعتیاد باید اجتماع محور باشد
  • تسهیلگری مجوزها و زیرساخت مشوق‌ ایجاد اشتغال است
  • تجلیل از کارگران منتخب بخش تولید و صنعت آذربایجان شرقی
  • آموزش‌های جهاددانشگاهی «اشتغال محور» است
  • بیش از ۹۰ درصد از درخواست‌های مردم در حوزه اشتغال است
  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی